Thursday, October 09, 2008

Lite om gårdagen.

Jag hade sovmorgon till 12 igår eftersom vi inte hade några lektioner innan idrotten = skönt. Har aldrig sovmorgon annars (börjar 8:10 varje dag förutom torsdag).

Kom iallafall cyklande mot gympasalen när jag träffade på pappa och två av hans arbetskompisar. Står och pratar lite med pappa medan de två andra går mot Sturehof och helt plötsligt faller den ena rakt ner i asfalten :O Ser precis ut som om benet blir helt slappt och det visade sig att den stackaren hade fått ett epilepsianfall. Som tur var gick det bra trots fallet, skönt. Men lite smådramatiskt var det så att säga.

Sedan skulle vi då ha idrott och vi satt och väntade på läraren i 20 min men hon kom aldrig så då gick vissa och så stannade vissa kvar. Vi stod och väntade ända till kvart i på henne men hon kom inte då heller. Till slut visade det sig att lektionen var inställd men att hon hade glömt att tala om det för oss så eftersom hon var så "hemskt ledsen" så slipper vi lektionen nästa torsdag och har sovmorgon till 13:20, mycket mycket skönt!

Efter "idrotten" var det iallafall dags för matte, potenser och grundpotenser. Ganska klurigt men det ska nog lösa sig till slut. Och eftersom teaten var inställd så hade vi ingen estetisk vallektionen, slutade 14:20 istället för 16:10, ännu bättre.

Så åkte tidigt till stallet med Sarah och red ut till ängen och dressyrade mycket. Sillen var först ganska hetsig och ville helst av allt smått galoppera i sin egen takt mot antingen Disa eller hemåt och ville absolut inte ta det lugnt. Men efter ett tag så blev hon ganska trött och då gick hon precis som jag ville ha, pigg men samtidigt kunde man trycka på henne utan att hon stack iväg i full kareta.

Kanondag helt enkelt!

No comments: